• ʻaoʻao_banner

nūhou

ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ka maikaʻi

ʻO ka punawai ka manawa kūpono e hoʻolaʻa hou i kou kino a me kou noʻonoʻoyoga nā poses e kōkua i ka hoʻopau ʻana i ka luhi, hoʻoikaika i ka hoʻomaha, a hoʻolilo i ka ikehu.

1、Pose Half Moon

'Ōlelo Aʻo: E hoʻomaka ma ke kūlana kū me kou mau wāwae e pili ana i ka laula poʻohiwi.E hoʻohuli i kou wāwae ʻākau ma ka ʻaoʻao ʻākau, e kukuli i kou kuli ʻākau, a hoʻolōʻihi i kou kino ma ka ʻaoʻao ʻākau, e kau ana i kou lima ʻākau ma kahi o 30 kenimika ma waho o kou wāwae ʻākau.E hoʻokiʻekiʻe i kou wāwae hema mai ka honua a hoʻopaneʻe like i ka honua.E hoʻolōʻihi i kou kuli ʻākau, e wehe i kou lima hema i ke kaupaku, a nānā i luna i ke kaupaku.

Pōmaikaʻi: Hoʻomaikaʻi i ke kaulike a me ka hoʻonohonoho ʻana, hoʻoikaika i ka manaʻo, hoʻonui i ka ikaika o ka wāwae, a hoʻolōʻihi i ka umauma.

Ka hanu: E mālama i ka hanu kūlohelohe a maʻemaʻe.

Nā Manaʻo Koʻikoʻi: E mālama i nā lima ʻelua ma kahi laina pololei e kū pono ana i ka honua, a e hoʻopaʻa pono i kou kino i ka mokulele hoʻokahi, me ka wāwae o luna e like me ka honua.

Nā hana hou: 5-10 hanu i kēlā me kēia ʻaoʻao.

 

 
ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino1
ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino2

2、Hapa Triangle Twist Pose

'Ōlelo Aʻo: E hoʻomaka ma kahi kūlana me kou mau wāwae e pili ana i ka laula poʻohiwi.E kau i kou mau lima ma ka honua, e hoʻopololei i kou iwi kuamoʻo.E kau i kou lima hema ma lalo pono o kou umauma, a e hohola i kou lima akau e like me ka honua.Exhale i kou wili ʻana i kou poʻohiwi ʻākau i ke kaupaku a huli i kou poʻo e nānā i ke kaupaku.

Pōmaikaʻi: Hoʻonui i ka maʻalahi o ka iwi kuamoʻo, hoʻolōʻihi i ke kua lalo a me nā ʻiʻo wāwae.

Hanu: Hoʻohu i kou hoʻolōʻihi ʻana i kou iwi kuamoʻo, a hoʻopau i kou wili ʻana.

Nā Manaʻo Koʻikoʻi: E hoʻomau i ke pelvis i waenakonu, a kuhikuhi i kou manamana wāwae i mua a i ʻole i loko iki.

Nā hana hou: 5-10 hanu i kēlā me kēia ʻaoʻao.

ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino3
ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino4

3、Pose ʻAoʻao Angle Twist

'Ōlelo Aʻo: E hoʻomaka ma ke kuli me kou mau lima i mua i ka honua.E kau i kou wāwae hema i mua, e hohola i kou wāwae ʻākau i hope me nā manamana wāwae e wili i lalo, a e hoʻomoe i kou pūhaka i lalo.Inhale i kou hohola ʻana i kou lima ʻākau i luna i ka lani, a hoʻohūhū i kou wā e wili ai i kou iwi kuamoʻo i ka hema.E lawe mai i kou lima ʻākau i ke kuli hema i waho, e kaomi i kou mau lima, a hohola i kou mau lima i mua.E hoʻopololei i kou kuli hema, a hoʻopaʻa i ke kūlana me ka wili ʻana i kou ʻāʻī e nānā i ke kaupaku.

Pōmaikaʻi: Hoʻoikaika i nā ʻiʻo ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka lama, ke kua, a me nā wāwae, hoʻomaha i ka ʻeha hope, a lomi i ka ʻōpū.

ʻO ka hanu ʻana: Inhale i kou hoʻolōʻihi ʻana i kou iwi kuamoʻo, a hoʻopau i kou wili ʻana.

Nā Manaʻo Koʻikoʻi: E hoʻohaʻahaʻa i nā pūhaka i ka hiki.

Nā hana hou: 5-10 hanu i kēlā me kēia ʻaoʻao.

ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino5
ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino6

4、Noho i mua Bend (E akahele no nā maʻi maʻi Lumbar Disc)

'Ōlelo Aʻo: E hoʻomaka ma kahi noho me kou wāwae ʻākau e hohola i mua a kūlou kou kuli hema.E wehe i kou ʻūhā hema, e kau i ka kapuwai o kou wāwae hema i ka ʻūhā ʻākau i loko, a hoʻopaʻa i kou manamana wāwae ʻākau.Inā pono, e hoʻohana i kou mau lima e huki i ka wāwae ʻākau a kokoke iā ʻoe.Inhale i kou hāmama ʻana i kou mau lima i luna, a exhale i kou pelu ʻana i mua, e mālama pololei i kou kua.E paʻa i kou wāwae ʻākau me kou mau lima.Inhale e hooloihi i kou iwi kuamoʻo, a exhale e hoʻopololei i ka ʻūhā mua, e lawe mai i kou ʻōpū, ka umauma, a me ka lae i kou ʻūhā ʻākau.

Pōmaikaʻi: Hoʻopololei i nā ʻiʻo hamstrings a me nā ʻiʻo hope, hoʻomaikaʻi i ka hoʻololi ʻana o ka ʻūhā, hoʻomaikaʻi i ka ʻai ʻana, a hoʻoikaika i ke kahe koko spinal.

Ka hanu: Inhale e hooloihi i ka iwi kuamoʻo, a exhale e pelu i mua.

Nā Manaʻo Koʻikoʻi: E hoʻopaʻa pololei i ke kua i loko o ke kūlana.

Hana hou: 5-10 hanu.

ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino7
ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino8

5、Pose iʻa i kākoʻo ʻia

'Ōlelo Aʻo: E hoʻomaka ma kahi noho me nā wāwae ʻelua e hohola i mua.E kau i kahi poloka yoga ma lalo o kou iwi kuamoʻo, e ʻae i kou poʻo e hoʻomaha ma ka honua.Inā ʻoluʻolu ʻole kou ʻāʻī, hiki iā ʻoe ke kau i kahi poloka yoga ʻē aʻe ma lalo o kou poʻo.E lawe mai i kou mau lima ma luna o ke poʻo a puʻupuʻu i kou mau lima, a i ʻole e kulou i kou mau kuʻekuʻe a paʻa i nā kuʻekuʻe ʻē aʻe no ka hohonu hohonu.

Pōmaikaʻi: Wehe i ka umauma a me ka ʻāʻī, hoʻoikaika i nā poʻohiwi a me nā ʻiʻo hope, a hoʻomaha i ka ʻeha.

ʻO ka hanu ʻana: Inhale e hoʻolōʻihi i ka iwi kuamoʻo, a me ka exhale e hohonu i ke kua.

Nā Manaʻo Nui: E hoʻopaʻa i nā pūhaka, a hoʻomaha i ka umauma a me nā poʻohiwi.

Hana hou: 10-20 hanu.

ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino9
ʻO Spring Yoga Poses no ke olakino a me ke olakino10

ʻO ka punawai ka manawa kūpono e komo ai i nā hoʻomaʻamaʻa hoʻolāʻau e hoʻāla i ke kino a paipai i ka hoʻomaha.ʻAʻole hāʻawi wale ʻo Stretching yoga poses i nā pōmaikaʻi hoʻopololei a me ka lomilomi akā kōkua pū kekahi i ka hoʻolaʻa hou ʻana i ke kino a me ka noʻonoʻo.


Ka manawa hoʻouna: Apr-26-2024