• ʻaoʻao_banner

nūhou

Pehea ke ʻano o Miss USA Noelia Voigt?

Ua hoʻolaha ka mea hoʻokūkū Miss America mua ʻo Noelia Voigt i kona haʻalele ʻana i ka hoʻokūkū hanohano, me ka haʻi ʻana i nā kumu pilikino no kāna hoʻoholo e haʻalele i ka hoʻokūkū. Ua hōʻike ʻo Voigt, ka mea i hopu i ka puʻuwai o nā mea he nui me kona lokomaikaʻi a me kona poise, i kona mahalo no nā manawa kūpono a me nā ʻike i loaʻa iā ia i kona wā me Miss America. ʻO kona haʻalele ʻana ua hoʻāla i nā kūkākūkā e pili ana i nā koʻikoʻi a me nā manaʻolana i kau ʻia ma luna o nā mea hoʻokūkū e mālama i ke kino kūpono ma ohooikaika kino.

 
Pehea ka noho ʻana o Miss USA Noelia Voigt i ke kino1

Ua pili lōʻihi ʻo Miss America i ka ʻimi ʻana i ka hemolele kino, me nā mea hoʻokūkū e kū pinepine ana i ka nānā ʻana a me ke koi ikaika e mālama i kekahi kūlana o ka nani ahooikaika kino. Ua ʻike ʻia ka ʻaoʻao no ka hoʻolaha ʻana i ke ʻano ola olakino a me ka hoʻoikaika kino, me ka hāʻawi pinepine ʻana o nā mea hoʻokūkū i kā lākou mau hana hoʻomaʻamaʻa a me nā hoʻolālā meaʻai ma ke ʻano o kā lākou mākaukau no ka hoʻokūkū. Eia nō naʻe, ʻo ka haʻalele ʻana o Voigt ua hāpai i nā nīnau e pili ana i ka hopena o kēia mau manaʻo i ka pono noʻonoʻo a me ke kino o nā mea hoʻokūkū, a me nā hopena ākea i ke ʻano o ke kiʻi kino a me ke kino.

 

I ka pane ʻana i nā kūkākūkā e pili ana i ka haʻalele ʻana o Voigt, ua hōʻoia hou ʻo Miss America i kāna kūpaʻa i ka hoʻolaha ʻana i ke ʻano olakino olakino a me ke kaulike. Ua koʻikoʻi ka hui i ke koʻikoʻi o ke kākoʻo ʻana i nā mea hoʻokūkū i kā lākou huakaʻi pilikino i ke olakino a me ka maikaʻi, ʻoiai e hoʻomaopopo pū ana i ka pono e hoʻoponopono i nā pilikia a me nā manaʻo i kau ʻia ma luna o lākou. Ua ʻōlelo ʻo Miss America e hoʻomau ʻo ia i ka ulu ʻana a me ka hoʻololi ʻana i kāna ala i ke kino a me ke kiʻi kino, me ka nānā ʻana i ka hoʻoikaika ʻana i nā mea hoʻokūkū e hoʻokumu i ko lākou pono ma mua o nā mea āpau. Ke hoʻomau nei ka ʻaoʻao i ka hoʻokele ʻana i kēia mau pilikia paʻakikī, ua hoʻomaka ka haʻalele ʻana o Noelia Voigt i nā kamaʻilio koʻikoʻi e pili ana i ka hopena o nā kūlana nani a me nā manaʻo hoʻoikaika kino i nā mea hoʻokūkū, a me nā hopena ākea no ka wā e hiki mai ana o Miss America.


Ka manawa hoʻouna: Mei-16-2024